Είστε εδώ

GREEN CANTEEN

Έτος κατασκευής: 
2020
Συνολικό μήκος: 
3,80 m
Μικτό βάρος: 
750 kg
0
9.500 €
Κατηγορία προϊόντος: 
Κατασκευαστής: 
CAHEEBA
Κατάσταση: 
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Εσωτερικό μήκος: 
3,00 m
Πλάτος εξωτερικό / εσωτερικό: 
2,00

Τροχήλατη συρόμενη καντίνα με χώρους παρασκευής/πώλησης προϊόντων με ανεξάρτητη πρόσβαση και δυνατότητες παραγωγής/αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας. Έχει αυτόνομο δίκτυο ύδρευσης/αποχέτευσης με δυνατότητα εξωτερικών συνδέσεων και δίκτυο υγραερίου με ειδικό εξωτερικό κουτί αποθήκευσης της φιάλης. Τοποθετείται σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους και διαθέτει συρόμενο σύστημα μετακίνησης του ψυγείου-βιτρίνα, αποθηκευτικούς χώρους, εσωτερικό φωτισμό με led και diming, φωτεινή πινακίδα  με led, ανοιγόμενο στέγαστρο με δυνατότητα προσθήκης τέντας και αρκετές επιφάνειες προβολής μενού και προϊόντων. Είναι ευέλικτη στο άνοιγμα/κλείσιμό της και μεταφέρεται εύκολα.

Η Green Canteen κατασκευάζεται από πάνελ με ξύλινο πλαίσιο και μόνωση από πλάκες πολυστυρενίου και πετροβάμβακα πάχους 3-4εκ., το οποίο επενδύεται εξωτερικά από GRP και εσωτερικά από GRP ή φύλλο κόντρα-πλακέ. Το σασί αποτελείται από στρατζαριστή γαλβανισμένη λαμαρίνα  και τα ανοίγματα καλύπτονται με κουφώματα αλουμινίου. Μπορεί να φέρει 2 Φ/Β πλαίσια ισχύος 500W με τις απαραίτητες ηλεκτρικές διατάξεις για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ σε εξωτερικούς χώρους συνδυάζεται και με μικρή ανεμογεννήτρια. Συνοδεύεται απ’ όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ρυμούλκησης για Ελλάδα και την Ε.Ε., όπως και με το μηχανικό και μηχανολογικό εξοπλισμό που απαιτείται για να λειτουργήσει ως πλήρης καντίνα, ή ως σημείο πώλησης/προβολής ποικιλίας προϊόντων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Υπάρχει δυνατότητα εσωτερικής διαρρύθμισης a la carte και αντιπροσωπεύει την ολοκληρωμένη λύση σε μικρό μέγεθος για τον ευέλικτο επαγγελματία που επιθυμεί να προβάλλει ένα διαφορετικό προφίλ στα προϊόντα του με έμφαση στη κουλτούρα του καλού Street Food και στη φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Χαρακτηριστικά :

Χώροι:

1. Χώρος Παρασκευής
2. Χώρος Έκθεσης – Πώλησης
3. Χώρος Αποθήκευσης

Βασικές Διαστάσεις:

Μήκος: 3.80m ανοιχτή / 3.00m κλειστή
Πλάτος: 2.00-2.50m
Ύψος: 2.20-2.80m
Ωφέλιμος Χώρος: 7.50-9,50m²  ανοιχτή

 

H green canteen είναι το μικρότερο μοντέλο που διαθέτουμε (5+1m2),  το οποίο έχει συρόμενη βάση για πάγκο-ψυγείο μέγιστης διάστασης 180x70εκ. και μεγάλο άνοιγμα προς τον πελάτη με φωτεινή πινακίδα από πάνω. Η βασική έκδοση διαθέτει νεροχύτη, βρύση με ποδοβαλβίδα, ταχυθερμοσίφωνα, δεξαμενές ύδρευσης-αποχέτευσης, τριφασικό πίνακα με πλήρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση, φωτισμό Led, εξωτερική μπαγκαζιέρα , έγκριση τύπου από το ΥΜΕΤ και δυνατότητα σύνδεσης όλων των μηχανολογικών δικτύων με εξωτερικές παροχές. Η διαρρύθμιση και ο εξοπλισμός καθορίζονται σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

Η τιμή με τον παραπάνω εξοπλισμό ανέρχεται στα 9.500€ πλέον ΦΠΑ

Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης 1  ή 2 ψυγείων-πάγκων μέγιστης διάστασης 180x70εκ. (κόστος 1.000-1.500€ πλέον ΦΠΑ ανά ψυγείο), εγκατάστασης υγραερίου (κόστος 700€ πλέον ΦΠΑ). φούσκας με μηχανική αναρρόφηση (κόστος 1.500€ πλέον ΦΠΑ) και φωτοβολταϊκής εγκατάστασης ενεργειακής αυτονομίας με μετατροπέα και μπαταρίες (κόστος 1.800€ πλέον ΦΠΑ).

ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

Sterkeman
Έτος κατασκευής:
2004
Συνολικό μήκος:
6,25 m
Μικτό βάρος:
900 kg
4
10.800 €
HYMER
Έτος κατασκευής:
2012
Συνολικό μήκος:
7,90 m
Μικτό βάρος:
2000 kg
4
DETHLEFSS
Έτος κατασκευής:
1992
Συνολικό μήκος:
5,95 m
Μικτό βάρος:
820 kg
4
4.900 €
SERVICE
Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό για τον έλεγχο και την επισκευή του τροχόσπιτού σας
ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ
Η πολυετής παρουσία μας εγγυάται την εξυπηρέτηση και των πιο απαιτητικών πελατών
ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ
Τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα συνοδεύονται από εγγυήσεις στεγανότητας και καλής λειτουργίας των συσκευών
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ
Ταξιδέψτε με τα οχήματα μας και χαρείτε τις διακοπές σας με ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο