Είστε εδώ

ΝΕΑ

Αν μιλάμε για τροχόσπιτα, αυτό είναι ΤΟ τροχόσπιτο.

Λέγεται 2020 LV, και φτιάχνεται από την εταιρεία Living Vehicles. Το εσωτερικό του δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα κανονικά σπίτι. Έχει βεράντα που μαζεύεται την ώρα του ταξιδιού, μια εργονομική κουζίνα σχεδιασμένη από σεφς, διπλό κρεβάτι και ντους με τζάμι στην οροφή για φυσικό φως. Επίσης έχει ενεργειακή αυτονομία, αφού έχει εξοπλιστεί με ηλιακά πάνελ που παρέχουν ενέργεια μέχρι 1.200 βατ.

Συνδυάζοντας τα πλεονεκτήµατα του αυτοκινήτου και του τροχόσπιτου, τα ειδικά αυτά οχήµατα δίνουν τη δυνατότητα για άλλου τύπου διαδροµές και διακοπές

Η παρουσίαση στο Ducato MY 2020 του νέου αυτόματου κιβωτίου των 9 σχέσεων και η αναβαθμισμένη γκάμα κινητήρων ενίσχυσαν περαιτέρω το δημοφιλές μοντέλο,το οποίο ανακηρύσσεται ως «Best Motorhome Base Vehicle 2020» από τους αναγνώστες του Γερμανικού περιοδικού Promobil.

Αύξηση πωλήσεων σε όλη την Ευρώπη με ουραγό την Ελλάδα ... με μηδενικές πωλήσεις.

Παρουσιάστηκαν στην διεθνή έκθεση CMT της Στουτγκάρδης  τα στοιχεία πωλήσεων αυτοκινουμένων  στην Γερμανία και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Ο κλάδος των αυτοκινουμένων παρουσίασε 15,5 % αύξηση στις ταξινομήσεις νέων αυτοκινουμένων στη Γερμανία με 46.859 νέα αυτοκινούμενα στο δρόμο.

Στη χώρα μας το θέατρο του παραλόγου ζεί και βασιλεύει. Η χώρα μας που θα έπρεπε να έχει σαν πρώτο της μέλημα την ανάπτυξη του τουρισμού για να μπορέσει να βγεί όσο πιο γρήγορα γίνεται από την κρίση ακόμα και σήμερα δυσκολεύεται να κατανοήσει τις αρχές της Ενωμένης Ευρώπης , την αξία του ιγιούς ανταγωνισμού και των ίσων ευκαιριών και βάζει διαρκώς εμπόδια στην ανάπτυξη του εμπορίου και του τουρισμού .

Μια πολύ όμορφη πρόταση έρχεται στις εγκαταστάσεις μας από την Caheeba .

Εάν για εσάς παράδεισος είναι να ξυπνάτε το πρωί μέσα σε έναν ελαιώνα με θέα στο πέλαγος τότε αυτό το μικρό ηλιακό τροχόσπιτο που σχεδίασε το αρχιτεκτονικό γραφείο Echo Living στην Κρήτη είναι η ιδανική «φωλιά». Το «Σπίτι σε Ρόδες» (House on Wheels) είναι ένα οικολογικό κατάλυμα που συνδυάζει τη ζωή «εκτός δικτύου» με τον ελάχιστο περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Η καμπίνα, που σχεδιάστηκε ειδικά για το σημείο στο οποίο εγκαταστάθηκε, κατασκευάστηκε στη Σκωτία και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Κρήτη όπου συναρμολογήθηκε ανάμεσα σε υπεραιωνόβιες ελιές.

Σελίδες

SERVICE
Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό για τον έλεγχο και την επισκευή του τροχόσπιτού σας
ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ
Η πολυετής παρουσία μας εγγυάται την εξυπηρέτηση και των πιο απαιτητικών πελατών
ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ
Τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα συνοδεύονται από εγγυήσεις στεγανότητας και καλής λειτουργίας των συσκευών
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ
Ταξιδέψτε με τα οχήματα μας και χαρείτε τις διακοπές σας με ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο