Είστε εδώ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αγαπητοί φίλοι,

 

Θέλοντας να μας γνωρίσετε καλύτερα θεωρούμε απαραίτητο να σας παραθέσουμε μια σύντομη ιστορική αναδρομή για τα 43 χρόνια παρουσίας μας στο χώρο του τροχοσπίτου και του αυτοκινουμένου. 

 

Η εταιρία μας από το έτος 1972, οπότε και ιδρύθηκε, έχει εδραιωθεί στο χώρο των ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΩΝ.  Εμείς κατασκευάσαμε το καλύτερο ελληνικό τροχόσπιτο, γνωστό με το όνομα «ΒΙΚΑΡ», το οποίο, χάρη στη δική σας αναγνώριση, παρέμεινε για πολλά έτη στην κορυφή.

 

Αργότερα μπήκαμε και στο χώρο των εισαγόμενων τροχοσπίτων, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας απαιτήσεις και ανάγκες, και εισαγάγαμε από την Γαλλία τα τροχόσπιτα STERCKEMAN, γνωστά ως τα πιο ελαφριά τροχόσπιτα στην ευρωπαϊκή αγορά, καθώς και από την Γερμανία τα τροχόσπιτα DETHLEFFS, γνωστά ως τα καλύτερα τροχόσπιτα στην παγκόσμια αγορά, αφού συνδυάζουν την ασφάλεια, την άριστη ποιότητα και την πολυτέλεια. Μάλιστα, από το 1979 αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα την γερμανική εταιρία DETHLEFFS. 

 

Με την πάροδο των ετών, και προκειμένου να προσφέρουμε σε εσάς τους πελάτες μας καλύτερες και αρτιότερες υπηρεσίες, συνεργαστήκαμε και με εταιρίες, που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Camping, παράγοντας αξεσουάρ και ανταλλακτικά για όλους τους τύπους των τροχοσπίτων.  

 

Η διεθνούς φήμης γαλλική εταιρία TRIGANO από το έτος 1992  και μέχρι σήμερα εμπιστεύεται εμάς για την προώθηση στην Ελλάδα των προϊόντων της (όπως σκηνές τροχοσπίτων, αντίσκηνα και άλλα πολλά είδη).

 

Η γερμανική εταιρία MOVERA, που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους οίκους διανομής ανταλλακτικών και αξεσουάρ για όλους τους τύπους τροχοσπίτων, συνεργάζεται με την εταιρεία μας από την μέρα που ιδρύθηκε, ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε στην Ελλάδα οτιδήποτε χρειάζεστε για το τροχόσπιτό σας.

 

Τέλος από το 2004 αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα και την γαλλική εταιρία αυτοκινουμένων CHAUSSON μέλος του ομίλου της TRIGANO για να προσφέρουμε σε εσάς μια ολοκληρωμένη πρόταση στο χώρου των "κινητών" διακοπών.

 

Επισκεφθείτε το site της εταιρίας και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας  ενημερώσουμε για τις τιμές των προϊόντων και τον χρόνο παράδοσης.

 

Στην έκθεσή μας, βέβαια, διαθέτουμε και μεγάλη ποικιλία ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΩΝ & ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί για τον τύπο του τροχοσπίτου που ενδιαφέρεστε να  αγοράσετε, τον τρόπο πληρωμής που σας συμφέρει αλλά και παράλληλα σας διευκολύνει, καθώς και τη δυνατότητα παραγγελίας κάποιου άλλου μεταχειρισμένου τροχοσπίτου ή αυτοκινουμένου τροχοσπίτου, που εσείς κρίνετε ότι ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας.

 

Επίσης, σας παρέχουμε καθ’όλη τη διάρκεια του έτους SERVICE και PARKING, και για το λόγο αυτό διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας τον κατάλληλο χώρο για επισκευές και φύλαξη τροχοσπίτων, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, πρόθυμο να σας λύσει κάθε απορία.

Η έκθεσή μας λειτουργεί καθημερινώς στo 8o χλμ. Αθηνών - Λαμίας (προς Πειραιά) στη Ν. Φιλαδέλφεια.

 

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Αδάμ Ασημακόπουλος

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
SERVICE
Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό για τον έλεγχο και την επισκευή του τροχόσπιτού σας
ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ
Η πολυετής παρουσία μας εγγυάται την εξυπηρέτηση και των πιο απαιτητικών πελατών
ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ
Τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα συνοδεύονται από εγγυήσεις στεγανότητας και καλής λειτουργίας των συσκευών
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ
Ταξιδέψτε με τα οχήματα μας και χαρείτε τις διακοπές σας με ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο