Είστε εδώ

Αύξηση πωλήσεων σε όλη την Ευρώπη με ουραγό την Ελλάδα ... με μηδενικές πωλήσεις.

Αύξηση πωλήσεων σε όλη την Ευρώπη με ουραγό την Ελλάδα ... με μηδενικές πωλήσεις.

Παρουσιάστηκαν στην διεθνή έκθεση CMT της Στουτγκάρδης  τα στοιχεία πωλήσεων αυτοκινουμένων  στην Γερμανία και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Ο κλάδος των αυτοκινουμένων παρουσίασε 15,5 % αύξηση στις ταξινομήσεις νέων αυτοκινουμένων στη Γερμανία με 46.859 νέα αυτοκινούμενα στο δρόμο.

Σε ολόκληρη την Ευρώπη οι νέες ταξινομήσεις για το 2018 έφτασαν τις 124.931 οχήματα με άυξηση 12,8% .  Στην Ελλάδα το 2018 οι ταξινομήσεις άγγιξαν το αστρονομικό νούμερο των 2 οχημάτων μάλλον γιατί στην έρευνα δεν αναφερόμαστε καθόλου.

Οι τρείς πρώτες χώρες σε ταξινομήσεις αυτοκινουμένων και τροχοσπίτων είναι  : Γερμανία με 71.186 οχήματα, Αγγλία με 35.743 και Γαλλία με 32.002 οχήματα.

Ο κύκλος εργασιών τους για το 2018 στη Γερμανία από τα εργοστάσια κατασκευής τροχοσπίτων και αυτοκινουμένων ανέρχεται στα 11,2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ο τζίρος στα ανταλλακτικά και αξεσουαρ   έφτασε στα 947 εκατομμύρια ευρώ και ο κύκλος εργασιών στα μεταχειρισμένα αυτοκινούμενα και τροχόσπιτα στα 3,8 δισεκατομμύρια ευρώ.

Δυστυχώς  στη χώρα μας η αρνηση των φορέων να συμμορφωθούν με τις ευρωπαϊκές οδηγίες και να επιλύσουν γραφειοκρατικά προβλήματα δεκαετιών έχουν οδηγήσει τον κλάδο μας στην εξαφάνιση .

Ακούει άραγε κανένας υπεύθυνος για να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να επιτρέψει και στους έλληνες να απολαύσουν αυτόν τον τρόπο διακοπών ; ; ;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Αν μιλάμε για τροχόσπιτα, αυτό είναι ΤΟ τροχόσπιτο.

Συνδυάζοντας τα πλεονεκτήµατα του αυτοκινήτου και του τροχόσπιτου, τα ειδικά αυτά οχήµατα δίνουν τη δυνατότητα για άλλου τύπου διαδροµές και διακοπές

Η παρουσίαση στο Ducato MY 2020 του νέου αυτόματου κιβωτίου των 9 σχέσεων και η αναβαθμισμένη γκάμα κινητήρων ενίσχυσαν περαιτέρω το δημοφιλές μοντέλο,το οποίο ανακηρύσσεται ως «Best Motorhome Base Vehicle 2020» από τους

SERVICE
Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό για τον έλεγχο και την επισκευή του τροχόσπιτού σας
ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ
Η πολυετής παρουσία μας εγγυάται την εξυπηρέτηση και των πιο απαιτητικών πελατών
ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ
Τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα συνοδεύονται από εγγυήσεις στεγανότητας και καλής λειτουργίας των συσκευών
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ
Ταξιδέψτε με τα οχήματα μας και χαρείτε τις διακοπές σας με ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο